KLAUSIES!

 

Atrodi un izlasi Bībeles pantu, kas izmainīs tavu dzīvi - Jāņa evanģēlijs 3:16

Atbalsts Ukrainai PDF Drukāt E-pasts
Autors Rūdolfs Ašmis   

Dārgie brāļi un māsas!

Mūsu Ukrainas brāļu un māsu zemei ir uzbrucis ienaidnieks, un Kristus draudze Ukrainā arī cieš līdzi.

Mūsu draudzei ir aicināta Dievu lūdzot, meklēt veidus, kā mēs varam palīdzēt šajā briesmīgajā situācijā.

LBDS bīskaps Kaspars Šterns ir izplatījis aicinājumu pieteikt mājvietas, kurās var uzņemt Ukrainas bēgļus.

„Aicinām ikvienu izvērtēt iespēju nepieciešamības gadījumā uzņemt savā vidū bēgļus no Ukrainas. Lai apzinātu Latvijas baptistu kapacitāti, pielikumā atradīsiet anketu, ar kuras palīdzību vēlamies apkopot informāciju par iespēju sniegt īslaicīgu patvērumu Ukrainas bēgļiem gan mūsu draudžu īpašumos, gan arī draudžu locekļu privātajos īpašumos. Aiciniet arī draudžu locekļus informēt par viņu personīgajām iespējām. Pašlaik apzinām iespējas sniegt patvērumu uz 3, 6, 9 vai 12 mēnešiem.”

Lai pieteiktos šāda veida palīdzības sniegšanai, lūdzu, aizpildiet anketu - ej.uz/AtbalstsUkrainai    (Ja kādam ir grūtības aizpildīt anketu, lūdzu zvaniet man vai mūsu draudzes jaunākajiem draudzes locekļiem, kuri noteikti palīdzēs to izdarīt.)

Draudzes valde ir nosūtījusi informāciju LBDS, ka mūsu draudzes namā var tikt uzņemti bēgļi no Ukrainas. (Iespējamā bēgļu ierašanās tiek koordinēta no Eiropas baptistu federācijas.)

Atbalsta koncerts

Mūsu draudzes loceklis Dainis Briedis mūsu baznīcā 5.martā plkst. 16:00 organizē koncertu Ukrainas atbalstam. Koncerta laikā saņemtie ziedojumi tiks lietoti lai sagatavotu mūsu draudzes māju Ukrainas bēgļu uzņemšanai un būtu pirmie finanšu līdzekļi bēgļu vajadzību nodrošināšanai.

Finansiāls atbalsts

Šajā svētdienas dievkalpojumā savāktais ziedojums, kuru mēs pārskaitīsim uz LBDS kontu, lai centralizēti nogādāto šo ziedojumu Ukrainas atbalstam. Vēl ir iespēja savu ziedojumu ieskaitīt tuvākajās dienās mūsu draudzes kontā ar norādītu mērķi "Ukrainas atbalstam".

Lūgšanu atbalsts

Trešdien, 2. martā, ir Lielā lūdzamā diena, Ciešanu laika sākums. Aicinām izsludināt draudzēs šajā dienā gavēni un veltīt šo dienu lūgšanām par Ukrainu. Atveriet šajā vakarā dievnamu durvis, aiciniet uz lūgšanām savas draudzes cilvēkus un ikvienu, kas vēlas būt Dieva tuvumā. Turpināsim aizlūgt

 

 

 

Pēdējās izmaiņas: Ceturtdiena, 03 marts 2022 09:41
 

Nākošā tiešraide:

svētdien, plkst. 11:00

Tuvākie pasākumi

Sv Apr 21 @11:00 -
Dievkalpojums
Sv Apr 28 @11:00 -
Dievkalpojums

Apmeklētāji

Šobrīd klātienē ir 179 viesi 

mūs atrast

Platā iela 13, Ventspils, Latvija, LV-3601

Kancelejas darba laiki

T. 10.00-18.00 P.9.00-17.00

Iespēja ziedot

Tev ir iespēja piedalīties draudzes darbā, ziedojot tam savus finansu līdzekļus.

lasi vairāk